Variation på uppdragen i vår och sommar

Jag hade knappt hunnit flytta till Stockholm så började det bli fart på uppdragen hemma i Sundsvall. Så det har blivit några resor fram och tillbaka till den gamla hemstaden under våren och sommaren.

Första uppdraget var tillsammans med min tidigare kollega på ST, Tinna Bondestam, genom Change Academy i Stockholm. Vårt uppdrag blev ett antal fokusgrupper med gäster och personal hos Casino Cosmopol i Sundsvall. Ett mycket spännande uppdrag som det ska bli intressant att se resultatet av under hösten.

Ett annat uppdrag var att ta fram en historisk bild till nyinredda Café Charm på Storgatan i Sundsvall. Det har jag skrivit om på designsundsvall.se.
Ett annat företag hörde därefter av sig om ett liknande uppdrag. Ett par historiska bilder som ska pryda deras väggar. Något som jag levererade i juni. Jag återkommer med när bilderna finns på plats.

En ny kollektion vykort har jag också levererat till Bokia Vängåvan, Stenstan Visitors Center och de övriga återförsäljarna. Samt ett par kollektioner företagsanpassade vykort, ett av dem kan ni säkert få om ni tittar in och handlar hos Peije Christensen på LADS vid Stora torget i Sundsvall.

Ett riktigt roligt uppdrag fick jag också från Stenstan Visitor Center som projektledare för 125 årsminnet av Sundsvallsbranden. Inget stort arrangemang, men lyckat. I detta ingick även fyra stadsvandringar ”I brandens spår” som blev en riktig succé. Det kan du läsa mer om på Sundsvallsbloggen.se och på Stenstanvisitorcenter.se.

Ett av årets vykort från Design Sundsvall

This entry was posted in Sundsvall. Bookmark the permalink.