Bra respons på nya ”Den tändande gnistan”

Från den 4 september 2014 finns den åter i handeln. Min bok om Sundsvallsbranden, den enda boken som beskriver den största brandkatastrofen i Sveriges historia. Det handlar naturligtvis mest om Sundsvall som var den stad som drabbades värst. Boken är delvis omskriven, har ny layout och en del nya illustrationer. I ett nytt kapitel beskriver jag de övriga platserna där elden härjade, främst då Umeå, som i omfattning var närmast efter Sundsvall.

Jag har fått mycket bra respons på boken och det har lett till ett flertal uppdrag det senaste halvåret med föreläsningar kring Sundsvallsbranden. I april, vecka 16 hade jag tre föreläsningar i Sundsvall. Den största var för seniorföreningen Freja, med drygt 200 deltagare.

Nästa framträdande blir på Sundsvalls Vårmässa i Gärdehallen. Jag finns i samma monter som Stenstan Visitor Center, dessutom har jag korta föreläsningar (cirka 20 minuter) alla tre dagarna. Naturligtvis kommer jag att sälja och signera mina böcker där.

Boken säljer bra, bäst naturligtvis hos bokhandlarna i Sundsvall. Men tack vare att den går ut via Förlagssystem så finns den tillgänglig över hela landet och på några e-sajter, som exempelvis på Bokus.com och DCON.COM.

Läs om boken i Sundsvalls Tidning, samt recension i Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland.

This entry was posted in Mediehistoria, Sundsvall, Sundsvalls historia and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.