OM BDU.nu

Den 1 april 2011 slutade jag min anställning på Sundsvalls Tidning och övergick i egen verksamhet i min firma Boström Design & Utveckling. Men jag har även ett annat varumärke jag kommer att jobba, nämligen Design Sundsvall. Den webben (www.designsundsvall.se) som öppnade 1 maj 2011.

Den här webbplatsen (BDU.NU) har jag öppnat i samband med att jag slutar min anställning på Sundsvalls Tidning. Eftersom jag på olika sätt fortsätter att jobba i branschen så blir det här en av mina kanaler. Mina övriga webbplatser och verksamheter ser du i länklistan här till höger.
Syftet med denna webb är mest att samla dokument och länkar som har koppling till mina olika uppdrag. Samtidigt kommer här att finnas en del material från tidigare och pågående projekt.

Jag försöker jobba enligt den förnämliga filosofin KISS (Keep It Simple Stupid). Även om jag just på den här webben gärna experimenterar lite med olika funktioner och verktyg. Efter att ett tag ha testat Jomla så är jag nu tillbaka i WordPress som ju är ett enkelt och effektivt verktyg.

Självklart finns här även en länk till mitt och Katarinas konstprojekt ”Art by 2 hearts”.

För mer löpande utvecklingsfrågor och diskussioner gå till min blogg Boströms Blogg.

Skicka gärna mail med frågor, önskemål eller synpunkter:
svenake.bostrom@gmail.com

 

  • John

    Hi Mr Boström, how may I contact you by phone?